پانزدهمین همایش ملی آبیاری و کاهش تبخیر در تاریخ 6 و 7 شهریور ماه 1398 در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار خواهد شد. محورهای همایش شامل: مدیریت و بهینه سازی مصرف آب، بحران آب و تغییر اقلیم، سامانه های زهکشی و انتقال آب، پایش کیفیت آب و کاربرد آبهای نامتعارف، محاسبات نرم و مدل سازی در مهندسی آب، حکمرانی آب و پدافند غیرعامل می باشند. آخرین مهلت ارسال مقالات 1 تیرماه 1398 می باشد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه نمایند:

درباره پژوهشکده اقلیم شناسی

پژوهشکده اقلیم شناسی پژوهشکده ای است در جهت ارتقاء سطح کیفی برنامه های تحقیقاتی در زمینه اقلیم شناسی و انجام تحقيقات كاربردي، خصوصاً در زمينه مديريت ريسك بلاياي جوي – اقليمي و تغییر اقلیم. مهمترین فعالیتهای این پژوهشکده انجام پروژه های تحقیقاتی، حمایت از پایان نامه های دانشجویی در راستای الویتهای پژوهشی سازمان هواشناسی کشور، چاپ و انتشار نتايج حاصله از تحقيقات و مطالعات انجام شده در كتاب، مجله علمی و گزارشات علمی و پیش بینی های میان مقیاس و بلند مدت اقلیمی میباشد.

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشکده اقلیم شناسی (CRI) می باشد.